Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Auto belandt naast dijk in sloot Kortgene

Toegevoegd: 19-09-2021, 18.23 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Een automobilist is zondagmiddag bij Kortgene van een dijk gereden en in een lager gelegen sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder bleef ongedeerd.


De automobilist reed rond 15.30 uur met zijn Volvo V70 over de Oostdijk. Bij een oprit raakte de auto met lage snelheid van de weg. Het voertuig kwam tot stilstand naast een zogeheten duiker. De bestuurder wist via het portier aan de passagierszijde het voertuig te verlaten. Voor de man werd een ambulanceteam opgeroepen maar na onderzoek bleek hij niet gewond te zijn geraakt.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de personenauto te takelen. Door het ongeval ontstond weinig hinder.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (20-9-2021 om 23:55)
@AntiGSM Nou dan ben je net zo dom als "Zomaar"! Wie zegt dat de bestuurder op zijn mobiele telefoon zat???!!! Kom op, denk effe na voordat je wat op het WWW neerplempt! Ik zou zeggen ga een Anti GSM campagne opzetten ipv een onbekend slachtoffer van een verkeersongeval wegzetten als telefoon gebruiker tijdens het rijden. Jullie beiden weten helemaal van niets, net zo min als ik, dus oordeel dan ook niet. Ik vind het ronduit walgelijk dat mensen zonder feiten en kennis een ander veroordelen. Weltrusten!
AntiGSM (20-9-2021 om 20:54)
@Franky; ik geef duidelijk de voorkeur aan de opmerking van Zomaar! Dit is zeker geen domme reactie, dit gebeurt hele dagen en overal! Als je om je heen kijkt en ECHT oplet zie je hele volksstammen met die dingen bezig achter het stuur en vervolgens allerlei gevaarlijke situaties veroorzaken! Het wordt gewoon tijd dat ze er rijbewijzen voor afpakken en verschrikkelijke hoge boetes want het zijn gewoon moordenaars! Minstens net zo erg als bezopen achter het stuur.
Franky (20-9-2021 om 15:27)
@Zomaar, Het zou jou vast niet overkomen gezien je reactie. Ik ga er van uit dat je er niet bij was dus van niets weet, oordeel dan ook niet meteen zo dom. Wees blij dat de bestuurder er heelhuids vanaf is gekomen.
Zomaar (19-9-2021 om 20:48)
Zomaar naast de weg sturen, per ongeluk of bewust? De ambulancedienst kon onverrichter zake terug, dus van onwelwording was geen sprake. Misschien toch een appje gehad, en even terug appen, er is toch geen politie in de buurt. Nee, maar er ligt wel een sloot, en de moet blijven sturen en blijven opletten om uit die sloot te blijven. Tja ach, mn appje is ook best belangrijk, dus dan die auto maar in de sloot. Zit ik ver mis? Of waren er bovenaardse krachten die de auto van de weg af drukten? Hij verloor de macht over het stuur, zoals de politie altijd zegt. Net of dat stuur zo machtig is, ik heb het in elk geval nooit ervaren.
Cookie-instellingen beheren