Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Forse schade na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 20-09-2021, 00.29 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Bij een ongeluk tussen twee auto's in Terneuzen is zondagavond flinke schade ontstaan. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 21.55 uur op de kruising van de Hoofdweg met de Spuiweg. Twee personenauto's botsten daar door onbekende reden tegen elkaar.

Door het ongeluk ontstond aan beide voertuigen veel schade. Ook lagen er brokstukken over de weg bezaaid. Bij het ongeluk zou niemand gewond zijn geraakt. 

Om de hulpdiensten veilig hun werk te laten uitvoeren, werd de kruising gedeeltelijk afgesloten. Verkeer richting Zaamslag moest tijdelijk omrijden. Toen de auto's geborgen waren door een bergingsbedrijf, kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren