Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politie doorzoekt meerdere panden in Vlissingen

Toegevoegd: 21-09-2021, 13.39 uur - Update: 21-09-2021, 19.45 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - In het kader van een lopend onderzoek hield de politie dinsdag doorzoekingen op meerdere locaties in Vlissingen. De verschillende panden werden onder meer door een politiehond doorzocht.


De doorzoekingen vonden plaats in gebouwen aan de Gildeweg in Vlissingen. Alle gebouwen zijn onderdeel van een garagebedrijf. Volgens een woordvoerster van de politie zou het gaan om een lopend onderzoek. Verder kon zij geen uitspraken doen over de doorzoekingen.

Bij het onderzoek zijn meerdere politie-eenheden, rechercheurs en een politiehond betrokken. Ook is er namens de brandweer een adviseur gevaarlijke stoffen aanwezig. Naast de drie bedrijfsgebouwen doorzochten rechercheurs en agenten ook een loods aam de Gildeweg. Het is niet duidelijk waar de politie naar op zoek is.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren