Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto door glazen pui coronatestlocatie Goes

Toegevoegd: 28-09-2021, 11.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobiliste is vanochtend in Goes met haar personenauto een coronatestlocatie van Testen voor toegang binnengereden. Volgens de politie was sprake van een ongeluk.


De automobiliste reed rond 10.10 uur vanaf de straat het complex aan het Da Vinciplein binnen. In eerste instantie meldde de politie dat de auto door de ruit van het vaccinatiecentrum was gereden maar die informatie bleek niet te kloppen. De GGD-vaccinatie- en testlocatie bevindt zich namelijk iets verderop in hetzelfde gebouw.

Bij het eenzijdige ongeluk raakte niemand gewond. De vrouw die de auto bestuurde is door de politie meegenomen. Haar man en kind hebben de auto rond 11.20 uur weer meegenomen. Volgens de politie, die na de eerste melding met vijf wagens ter plekke kwam, was er puur sprake van een ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren