Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt doorrijder na botsing Goes

Toegevoegd: 30-03-2007, 14.41 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Gisteravond rond 22.30 uur heeft een onbekend gebleven bestuurder een aanrijding gehad met een lantaarnpaal op de Deltaweg in Goes.

De lantaarnpaal brak af en viel midden over de weg. Vermoedelijk heeft hij bij het vallen ook nog een ruit van de betrokken auto versplinterd, want er lag allemaal glas op de weg. De bestuurder van deze auto is direct doorgereden en vervolgde zijn weg in de richting van de A58.

Enige tijd later kwam er een auto uit de richting van Zierikzee gereden. De auto werd bestuurd door een 21-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. Gelukkig zonder verdere gevolgen reed de man over de lantaarnpaal heen. Hij stopte en zette zijn auto aan de kant.

Uit tegenovergestelde richting kwam toen een auto die werd bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Goes aangereden. Die zag wat er gebeurd was en zette zijn auto langs de kant van de weg. Samen met de man uit de gemeente Reimerswaal heeft hij toen gepoogd de lantaarnpaal op te ruimen.

Druk daarmee bezig komen er twee auto’s aangereden uit de richting Zierikzee. De één wil de ander inhalen en ziet hierdoor niet wat er allemaal aan het gebeuren is. Het gevolg: De inhalende auto, bestuurd door een 35-jarige man uit de gemeente Borsele, rijdt hard tegen de stilstaande auto van de 21-jarige aan.

Hij klaagde over pijn in de nek en heeft zich even bij de huisartsenpost laten bekijken. Takelbedrijven, Rijkswaterstaat en Deltanuts zijn ter plaatse geweest om de plaats weer netjes achter te laten. De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval, of naar mensen die meer kunnen vertellen over de bestuurder van (vermoedelijk) een paarse of auberginekleurige personenauto.

De auto heeft veel schade opgelopen. Vermoedelijk is een van de ruiten versplinterd en de voor- en bovenkant van de auto behoorlijk beschadigd. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes, of bellen met het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750