Meisje (17) uit Tholen sinds donderdag vermist

Toegevoegd: 31-03-2007, 01.26 uur - Update: 17-11-2017, 08.59 uur

Door: Politie Zeeland

THOLEN - De politie is op zoek naar een 17-jarig weggelopen meisje uit Tholen. Het meisje is donderdagochtend vanaf haar woning, aan de Garnalenstraat in Tholen, vertrokken naar haar school aan de Oberonstraat in Bergen op Zoom. Daar is ze echter nooit aangekomen.

Vermoedelijk is het meisje vanuit Bergen op Zoom, met onbekende bestemming, met de trein vertrokken. Dit vermoeden bestaat omdat ze op het station in Bergen op Zoom
is gezien met twee of drie tassen.

Het meisje heeft het verstandelijke vermogen van een kind van ongeveer 8 jaar.

Ze is:
- 1.66 m lang;
- Heeft kort, bruin kroeshaar;
- Bruine ogen;
- Volle lippen.

Op de dag dat ze wegliep droeg ze:
- een ¾ zwarte, linnen jas;
- een groene lange broek;
- zwarte laarzen tot net onder de knie;
- vermoedelijk een zwarte hoofddoek
- en een zwart schoudertasje.

Mogelijk heeft ze zich omgekleed. De politie verzoekt personen die het meisje na donderdagochtend gezien hebben zich te melden op het algemene telefoonnummer van de Zeeuwse politie: 0900-8844.

Uw tips
Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met Politie Zeeland, op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer 0118-432109.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750