Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon overleden bij bedrijf Nieuwdorp

Toegevoegd: 04-02-2022, 12.54 uur - Update: 04-02-2022, 13.23 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - De politie stelt een onderzoek naar aanleiding van een overlijden op een bedrijfsterrein aan de Finlandweg in Nieuwdorp. Hulpverleners, waaronder ook een traumateam, hebben het slachtoffer tevergeefs gereanimeerd.


Zowel de politie als de ambulancedienst werden rond 10.45 uur op pad gestuurd. Kort hierop werd ook het Rotterdamse traumateam opgeroepen. De helikopter landde omstreeks 11.20 uur op het bedrijfsterrein. Toen bleek dat de hulpverleners niets meer voor het slachtoffer konden betekenen, is de helikopter rond 11.35 uur weer opgestegen.

De recherche, de Forensische Opsporing en een GGD-arts werden opgeroepen om onderzoek te doen. Volgens de politie is het slachtoffer een vrachtwagenchauffeur en heeft het onderzoek bevestigd dat er sprake was van een onwelwording en niet van een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke Klaver (4-2-2022 om 22:37)
@Ja-Ja een onwelwording kan ook bijv. een hartstilstand zijn. Dus jouw opmerking slaat kant nog wal en brengt speculaties op gang. Ik wens de nabestaanden en de hulpverleners veel sterkte!
Emergo (4-2-2022 om 19:45)
@Ne-Nee Wat is voor jou het belang om die werkelijke reden te weten. Geen dus.
Ja-Ja (4-2-2022 om 15:38)
Onwelwording??Door Wat??? Ik ben benieuwd of de werkelijke reden ooit tot ons komt!
Cookie-instellingen beheren