Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Traumahelikopter landt in Vlissingen voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 02-03-2022, 14.49 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Meerdere hulpdiensten zijn woensdagmiddag uitgerukt voor een medische noodsituatie in Vlissingen. Ook kwam de traumahelikopter ter plaatse.


De noodsituatie ontstond rond 13.40 uur in een woning aan de Bloemenlaan. Al snel gingen twee ambulances en een officier van dienst ter plaatse.

Naast de ambulancedienst werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam opgeroepen  met de traumahelikopter ter plaatse te komen. De helikopter landde rond 14.00 uur op een grasveld bij de Meindert Hobbemalaan en de Hercules Segherslaan.

Ongeveer een half uur later vertrok de traumahelikopter weer. Ook de beide ambulances vertrokken kort hierop zonder spoed. Het is niet bekend wat de toestand van de patiënt is.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren