Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

File op N57 Middelburg na botsing auto's

Toegevoegd: 04-03-2022, 12.50 uur - Update: 04-03-2022, 13.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Als gevolg van een botsing op de N57 bij Middelburg is rond het middaguur een file ontstaan. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel was er materiële schade.


Net na het Dampoortaquaduct kwamen omstreeks 12.00 uur twee personenauto's met elkaar in botsing op de rijbaan richting Serooskerke (W). Vanwege het ongeluk was tijdelijk geen verkeer mogelijk op de genoemde rijbaan dus hierdoor stond het verkeer vanuit de richting van de A58 een tijdje volledig stil.

Medewerkers van Rijkswaterstaat beveiligden de ongevalslocatie. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de twee beschadigde personenauto's weggesleept. Rond 12.40 uur was de weg weer grotendeels vrij. Wel moesten er toen nog schoonmaak- en/of reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren