Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Gewonde bij ontploffing achter winkel Middelburg

Toegevoegd: 12-03-2022, 13.19 uur - Update: 12-03-2022, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een incident achter een winkel in het centrum van Middelburg is vanmiddag zeker één persoon gewond geraakt. De politie meldt dat er sprake is geweest van een ontploffing.


De hulpdiensten kregen rond 13.00 uur de melding dat bij een zaak aan de Achter de Houttuinen een explosie had plaatsgevonden en dat hierbij ook iemand letsel had opgelopen. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer zijn opgeroepen om hulp te verlenen. De eerste hulpdiensten zijn inmiddels ter plekke.

Volgens de politie werd achter de winkel gewerkt met een slijptol. Vonken hebben kennelijk gezorgd voor een ontploffing. Eén persoon is zwaargewond geraakt, zo meldt de politie. Er is op dit moment geen explosiegevaar meer maar een deel van de omgeving is nog wel afgezet. Onder meer het Domburgs Schuitvlot is deels afgesloten.

Kort voor half twee naderde de Rotterdamse traumahelikopter het centrum van Middelburg. Nadat een geschikte landingslocatie was gevonden, landde het traumateam enkele minuten later in de buurt van de rechtbank aan de Kousteensedijk. Het slachtoffer is hier enige tijd later ook naartoe gebracht. Rond 14.15 uur steeg de helikopter met patiënt weer op richting het Erasmusziekenhuis in Rotterdam.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren