Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Man gewond bij auto-ongeluk N290 Terneuzen

Toegevoegd: 14-03-2022, 04.12 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Terneuzensestraat (N290) tussen Terneuzen en Zaamslag is vannacht een man gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


De bestuurder reed rond 02.45 uur vanuit Terneuzen richting Zaamslag toen hij net voorbij brasserie De Kaag in de bocht van de weg raakte. Het voertuig raakte in de sloot maar ketste terug en kwam uiteindelijk in de berm tot stilstand. Een ambulanceteam heeft de gewonde man naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de zwaar beschadigde Opel, welke was voorzien van een Pools kenteken, te takelen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren