Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Man aangehouden na ongeval Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2022, 17.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een ongeval op de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg is maandagmiddag iemand aangehouden. Dat heeft de politie bevestigd.


Nabij de Jumbo-supermarkt kwam rond 16.10 uur een vrouw met haar fiets ten val. Dit zou zijn veroorzaakt door het rijgedrag van een automobilist in een BMW. Deze reed na het ongeval door richting de J.G. Schorerstraat. Een getuige wees opgeroepen politieagenten op het voertuig. Hierna werd de bestuurder en tevens eigenaar van het voertuig aangehouden.

De fietsster raakte bij het ongeluk gewond maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de verdachte overgebracht naar Torentijd. Op grond waarvan hij precies is aangehouden, kon de politie vanmiddag nog niet zeggen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
burger (14-3-2022 om 20:24)
er word elke dag tegen de richting in gereden daar. bestuurders kijken niet meer naar verkeersborden ook als bestuurder schrik je als een auto op je afkomt dus meschien voor handhaving
Aanname (14-3-2022 om 17:56)
Ik ben vanmiddag ook bijna van mijn fiets gevallen, door een debiel die zijn voet niet van het gaspedaal kon houden. toevallig een beige BMW?
Cookie-instellingen beheren