Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 313 km

Snorfietser zwaargewond na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 16-03-2022, 23.36 uur
Door: Remi Mesu

GRIJPSKERKE - Een snorfietser is woensdagavond zwaargewond geraakt na een ongeluk bij Grijpskerke. De bestuurder is per ambulance richting een tankstation gereden waar een trauma-arts instapte.


Het incident gebeurde op de Hogelandseweg bij Grijpskerke. De bestuurder ging daar rond 21.15 uur door onbekende oorzaak onderuit. De politie deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Het slachtoffer werd al snel na het ongeluk per ambulance naar het tankstation Vliedberg gebracht. Daar landde de traumahelikopter om een trauma-arts ondersteuning te laten bieden aan het aanwezige ambulancepersoneel.

Uiteindelijk is de arts meegereden naar het ziekenhuis in Goes voor verdere behandeling. De brandweer werd opgeroepen voor de landing van de helikopter bij het ziekenhuis. Het slachtoffer is na behandeling in het ziekenhuis per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren