Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto belandt in sloot bij Mauritsfort

Toegevoegd: 26-03-2022, 05.09 uur
Door: Remi Mesu

MAURITSFORT - Een automobilist is zaterdagochtend met een personenauto in een sloot bij Mauritsfort beland. Voor zover bekend kwam de bestuurder met de schrik vrij.


Het ongeluk gebeurde rond 04.10 uur bij het gehucht Mauritsfort. Een automobilist verloor daar door onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.

Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Na controle door het aanwezige ambulancepersoneel, hoefde de bestuurder niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een berger getakeld en meegenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belinda (28-3-2022 om 17:20)
We kunnen beter een trap in die sloot leggen
mar (26-3-2022 om 11:11)
Zelfde plek van vorige keer? Te snel gereden door de bocht.
wegwerker (26-3-2022 om 09:22)
Hopelijk is het met de bestuurder beter afgelopen dan dat de berging verliep. Een oud gezegde luid: de beste stuurlui staan aan wal, maar in dit geval was dat ook het geval. Hij stond erbij en keek ernaar.
ger (26-3-2022 om 08:28)
goh ik zie dat het heeft geijseld gelukkig geen telefoon of drank of drugs of lachgas of zware voet dus gewoon een naar ongelukje door de gladheid
Cookie-instellingen beheren