Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Flinke schade bij botsing auto’s N289 Kapelle

Toegevoegd: 28-03-2022, 18.26 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - Bij een botsing tussen twee auto’s op de Rijksweg (N289) bij Kapelle is vanmiddag iemand lichtgewond geraakt. De beide auto’s raakten beschadigd.


De voertuigen kwamen omstreeks 16.40 uur met elkaar in botsing bij de kruising met de Nijverheidsweg, ter hoogte van bedrijventerrein De Smokkelhoek. De wagens kwamen tegen elkaar aan tot stilstand op een vluchtheuvel bij een fietsoversteekplaats.

Opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen onderzocht en behandeld maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Volgens de politie was er wel sprake van letsel. Bij één van de auto’s ontstond een lekkage. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijf De Moor getakeld. De Vermeulen Groep heeft vervolgens het wegdek gereinigd. 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren