Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 332 km

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 29-03-2022, 11.30 uur - Update: 29-03-2022, 20.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een fietstster is vanmorgen gewond geraakt bij een (vermoedelijk) eenzijdig ongeval op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden.


Het ongeval werd omstreeks 10.10 uur gemeld op de kruising van de Scheldestraat en de Paul Krugerstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, trof zij midden op de kruising een gewonde vrouw aan. De medewerkers van de ambulancedienst hebben samen met politieagenten het slachtoffer naar de ambulance gebracht.

De Koninklijke Marechaussee heeft samen met de politie diverse omstanders gehoord. Een passant heeft het overige verkeer om de ongevalslocatie geleid. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de melder zou het slachtoffer mogelijk zijn aangereden, maar volgens de politie is vermoedelijk sprake van een eenzijdige valpartij, mogelijk als gevolg van een onwelwording. Het incident wordt nog nader onderzocht. Vanavond heeft de politie een oproep gedaan aan eventuele getuigen om zich te melden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren