Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Schip maakt water bij Krammersluizen

Toegevoegd: 04-04-2022, 17.30 uur
Een bergingsbedrijf schoot te hulp bij het schip.
Een bergingsbedrijf schoot te hulp bij het schip.
© Foto: Multraship
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Medewerkers van een bergingsbedrijf zijn maandag bezig geweest met het leegpompen van een machinekamer aan boord van een schip. Nabij de Krammersluizen maakte de boot water.


De hulpdiensten werden rond 12.10 uur in de middag opgeroepen nadat een schip water zou maken vlakbij de Krammersluizen in Bruinisse. Het water zou naar verluid de machinekamer van de boot binnen stromen. Al snel schakelde Rijkswaterstaat de hulp van sleep- en bergingsbedrijf Van den Berge op die vaart voor Multraship.
 

Die ging vervolgens met de sleepboot Zephyrus en de Mistral richting het sluizencomplex om assistentie te verlenen. Daar aangekomen konden de pompen de lekkage voorblijven. Vervolgens zijn duikers ingezet om het gat van buitenaf te dichten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren