Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pakketbezorger van de weg N59 Kerkwerve

Toegevoegd: 08-04-2022, 17.38 uur
Pakketbezorger van de weg N59 Kerkwerve
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KERKWERVE - Vanmiddag is een pakketbezorger van de weg geraakt bij de N59 ter hoogte van Kerkwerve. Volgens de woordvoerder van de politie is er niemand gewond geraakt bij het eenzijdige ongeval.


De bestuurder van de bestelbus raakte omstreeks 15.40 uur vlakbij de Veerseputweg door onbekende oorzaak van de weg. Hierbij belandde de bus met de voorwielen boven een sloot. De opgeroepen ambulancedienst hoefde niet ingezet te worden.

Het busje is door een andere bestelbus uit de berm getrokken. De pakketbezorger kon zijn weg zelfstandig vervolgen. Het overige verkeer ondervond nauwelijks hinder aan het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (9-4-2022 om 01:51)
Gelukkig geen gewonden, maar toch een probleem. Kan het zijn dat de pakketverzorger oververmoeid is geraakt, door zijn/haar werkzaamheden? Zou me niets verbazen, want deze mannen/vrouwen, moeten behoorlijk doorwerken willen zij het resultaat kunnen bereiken die de opdrachtgevers van hun (eisen) en verwachten ! Heb veel respect voor deze werknemers die in die branche werkzaam zijn.
Cookie-instellingen beheren