Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verkeershinder door kop-staartbotsing Kerkwerve

Toegevoegd: 09-04-2022, 16.07 uur
Door: Remi Mesu

KERKWERVE - Drie auto's zijn zaterdagmiddag bij Kerkwerve achterop elkaar gebotst. Twee van de voertuigen moesten getakeld worden door een berger. Door het ongeluk ontstond er enige tijd oponthouden op de wegen rondom het ongeluk.


De kettingbotsing gebeurde zaterdag rond 14.40 uur op de N655 bij Kerkwerve. Ter hoogte van hectometerpaal 5.7 botsten drie auto's achter op elkaar waardoor aan twee auto's schade ontstond. De schade aan voorste auto viel echter mee, die automobilist kon na het invullen van de schadeformulieren zijn weg weer vervolgen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

De andere twee auto's liepen echter meer schade op. Deze voertuigen moesten dan ook getakeld worden door een bergingsbedrijf. Door het ongeluk en de bergingswerkzaamheden was de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer dat over de N655 richting Kerkwerve wilde rijden. De politie regelde het overige verkeer op de kruising van de N653 met de N655. Daardoor ontstond enig oponthoud rondom het ongeluk. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren