Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Bouwkeet brandt uit in Terneuzen

Toegevoegd: 10-04-2022, 09.26 uur
De bouwkeet ging in vlammen op.
De bouwkeet ging in vlammen op.
© Foto: Brandweer Terneuzen Zuidland
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een bouwkeet is zondagochtend in Terneuzen volledig uitgebrand. Waardoor de keet vlam vatte, is nog niet bekend.


De brandweer van de post Zuidland rukte zondag rond 06.10 uur uit nadat er een alarmering binnen kwam over een buitenbrand in de Julianastraat in Terneuzen. Eenmaal ter plaatse bleek dat een bouwkeet vlam had gevat.

De keet stond inmiddels in lichterlaaie waarbij grote vlammen te zien waren. De brandweer kon het vuur onder controle krijgen. Echter was de bouwkeet niet meer te redden. Deze brandde dan ook volledig uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Darco (11-4-2022 om 17:02)
Moet haast wel brandstichting zijn op zondag, anders had dat ding vrijdag nacht of zaterdag wel al in de fik gestaan mocht het door nalatigheid aannemer gekomen zijn.
Michel (10-4-2022 om 18:15)
Als het aangestoken is, dan zal het goed zijn dat de daders letterlijk en figuurlijk op de blaren zitten
Arthur (10-4-2022 om 16:13)
Zoiets heet brandstichting.
Cookie-instellingen beheren