Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

7-jarige jongen valt in put op strand

Toegevoegd: 11-04-2022, 15.55 uur
7-jarige jongen valt in put op strand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

DOMBURG - De hulpdiensten zijn maandag uitgerukt voor een 7-jarige jongen die bij Domburg in een put was gevallen. Het incident gebeurde om het strand, de jongen hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.


Het incident gebeurde rond 13.00 uur op het strand vlakbij de Badstraat in Domburg. Een jongen van 7 jaar oud was daar in een put gevallen. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen om naar de plek van de melding te komen. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de ambulance al aanwezig te zijn en was het jongetje al uit de put. 

Hierop was de hulp van het Mobiel Medisch Team (MMT) niet meer nodig. Het slachtoffertje is in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (12-4-2022 om 21:57)
Ik dacht exakt hetzelfde als Renata 'huh - sinds wanneer zijn daar putten op t strand?' Dat is toch je reinste onzin?!
Renata (11-4-2022 om 23:51)
@Jan. Hahhaa inderdaad, sinds wanneer zijn er putten op het strand?
Jan (11-4-2022 om 18:48)
Het ,,das ist meine kuhle!!)is nog niet begonnen en de ellende begint nu al met kinderen die in een out vallen...zoek raken....en ouders die hun telefoons belangrijker vinden enz en denken ach!!we zijn op het strand hier kan niks gebeuren...deze keer is het goed afgelopen
bert kaiser (11-4-2022 om 17:34)
zeker Duitsers geweest in de vakantie .
Cookie-instellingen beheren