Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rietkraag in brand in Spui

Toegevoegd: 18-04-2022, 19.23 uur
De rietkraag brandde over een behoorlijke lengte af.
De rietkraag brandde over een behoorlijke lengte af.
© Foto: brandweer axel
Door: Eugène Harthoorn

SPUI - In het buitengebied van Spui is vanmiddag een groot stuk rietkraag afgebrand. De brandweer is met twee korpsen bezig geweest de brand te bestrijden.


De brandweerlieden van de brandweerpost in Axel werden vanmiddag omstreeks 15.30 uur opgeroepen door de meldkamer voor een buitenbrand nabij het dorp Spui dat tussen Terneuzen en Axel ligt. Het betrof een rietkraag aan de Groeneweg welke over een behoorlijke lengte brandde. Samen met de bemanning van de tankautospuit van Zaamslag hebben de brandweerlieden van Axel de brand geblust. 

Omdat op sommige plaatsen de bereikbaarheid moeilijk was, zijn enkele brandweermannen met een bootje het water opgegaan om vanaf het water de brandhaarden te lokaliseren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren