Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na aanrijding Arnemuiden

Toegevoegd: 19-04-2022, 14.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

ARNEMUIDEN - Een motorrijder is vanmiddag aangereden op de rotonde naast de A58 bij Arnemuiden. Het slachtoffer is door ambulancebroeders meegenomen naar het ziekenhuis.


De aanrijding vond omstreeks 13.30 uur plaats op de kruising van de Nieuwlandseweg en de af/toerit van/naar A58 ter hoogte van Arnemuiden. Het slachtoffer, een 54-jarige man uit Nieuw- en Sint Joosland, werd aangereden door een personenauto. Opgeroepen ambulancemedewerkers hebben zich over de bestuurder van de motor ontfermd. Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto, een 66-jarige man uit Hoogerheide, raakte niet gewond. 

Beide voertuigen hadden lichte schade. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. De motor is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (19-4-2022 om 17:36)
Eindelijk eens een duidelijk bericht over het feit dat de motorrijder is aangereden, en niet zoals anders een wazig verhaal wie de schuldige is.
Cookie-instellingen beheren