Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt bij Oostkapelle voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 22-04-2022, 02.07 uur
De patiënt werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
De patiënt werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

OOSTKAPELLE - Een persoon is in de nacht van donderdag op vrijdag per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het vervoer was nodig nadat in Oostkapelle een medische noodsituatie was ontstaan.


De situatie ontstond rond 01.30 uur in een woning de Brouwerijstraat in Oostkapelle. Één persoon werd door het ambulancepersoneel in  de ambulance behandeld terwijl de traumahelikopter aanvloog vanuit Rotterdam.

Toen de traumahelikopter eenmaal geland was bij de rotonde aan de Noordweg, werd de patiënt per ambulance naar de landingsplek gebracht. Daar aangekomen werd de persoon overgebracht naar de helikopter om naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen te worden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren