Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie heeft handen vol aan meldingen bij Walcherse winkels

Toegevoegd: 26-04-2022, 20.59 uur
De Walcherse agenten hielden onder meer een winkeldief aan.
De Walcherse agenten hielden onder meer een winkeldief aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie op Walcheren is dinsdag druk bezig geweest met verschillende meldingen bij Walcherse winkels. Zo moesten de agenten optreden tegen conflicten, agressie en diefstal.


De dag begon voor de Walcherse agenten bij de Albert Heijn aan de Gildeweg in Vlissingen. Daar zou een conflict zijn ontstaan waarbij de politie moest bemiddelen. Waar de ruzie over ging, is niet bekend.

Vervolgens moesten de agenten in actie komen voor een melding van winkeldiefstal. De verdachte ging bij de aanhouding in een winkel in verzet en ging er vandoor. Klanten van de winkel gingen achter de man aan en konden hem uiteindelijk aanhouden. Daarop nam de politie de verdachte van hen over en bracht hem naar Torentijd. Daar zal hij later verhoord worden.

Bij het winkelcentrum in de Veerse Poort in Middelburg moest de politie ter plaatse komen voor een melding over een persoon die geslagen zou zijn. De agenten spraken daar met de melder over de situatie. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Vervolgens moesten de Walcherse agenten zich melden bij de Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Daar zou een klant zich vervelend en agressief gedragen. De politie heeft de persoon een winkelverbod opgelegd. Als die in de toekomst toch in de winkel komt, kunnen de agenten hem daarvoor aanhouden. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beter lezen.... (30-4-2022 om 17:40)
Dat is de reden dat ik verhuist ben !
een inwoner (27-4-2022 om 21:33)
Wat een gezellige wereld leven we toch ..Bizar
Cookie-instellingen beheren