Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Hond en baasje bevrijd uit lift Terneuzen

Toegevoegd: 28-04-2022, 10.42 uur
Hond en baasje bevrijd uit lift Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De brandweerlieden van Terneuzen hebben vanmorgen een hond met zijn baasje bevrijd uit een lift aan de Peter van Anrooylaan in Terneuzen.


De brandweerlieden van brandweerpost Zuidland in Terneuzen kregen omstreeks 07.20 uur de oproep om een persoon uit de lift te helpen aan de Peter van Anrooylaan in Terneuzen. Ter plaatse gekomen troffen zij een defecte lift aan. De brandweerlieden hebben de hond en zijn eigenaar uit de lift geholpen. 

De hond en zijn baasje maken het goed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (29-4-2022 om 13:33)
Wat is dat toch altijd voor een kinderlijke gewoonte als het over honden gaat om te spreken over “het baasje”. Noem hem of haar gewoon “de eigenaar”, dat komt wat meer volwassen over.
Cookie-instellingen beheren