Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 78 km

Vrouw vermoedelijk overgoten met zuur in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 22-05-2022, 23.05 uur - Update: 23-05-2022, 01.23 uur
Foto 3 van 17

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (23-5-2022 om 18:06)
C.J.J. marijs, dat is echt de allergrootste onzin die ik ooit heb gelezen; u suggereert dus dat mensen uit een andere cultuur verantwoordelijk zijn voor de verharding van de maatschappij…. Alsof het vroeger allemaal zo’n feest was zeker? Mensen met opvattingen zoals de uwe zijn juist het probleem; denken niet verder na over complexe problemen, wijzen graag met het vingertje naar anderen en willen dat alles en iedereen naar hun pijpen danst anders volgt er een agressieve reactie.
C.J.J. marijs (23-5-2022 om 13:02)
net wat u zegt " CULTUUR" ,iemand die thuis fatsoenlijk met degelijke normen en waarden werden opgevoed die hebben niets of weinig te zeggen en degene die opgevoed zijn met haat en nijd gaan steeds meer de dienst uit maken,zelfs de politici zijn bang om wat verkeerd te zeggen .ik wil graag behouden dat we in een beschaaft land wonen,maar als ik buiten loopt [in dorp of stad] dan zie ik dat het hard achteruit loopt met het fatsoen en bereidheid om vriendelijk te zijn.
Witte (23-5-2022 om 08:58)
In wat voor cultuur leven we tegenwoordig !
Cookie-instellingen beheren