Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ernstig gewond na valpartij Vlissingen

Toegevoegd: 30-05-2022, 14.09 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een fietser is vanmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij op de Zwanenburg in Vlissingen ten val was geraakt. Onder andere kwam de traumahelikopter uit Rotterdam medische hulp bieden.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.55 uur op een helling ter hoogte van de  kruising met de Bachlaan. Door nog onbekende oorzaak raakte het slachtoffer ten val. Vanwege de aard van het letsel werd ook het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze landde circa 20 minuten na het incident op de parkeerplaats aan de Zwanenburg.  De ambulancedienst is met twee ambulances ter plaatse gekomen. De politieagenten hebben zich over de betrokkene ontfermd.
 

Het slachtoffer is per ambulance van de helling naar de traumahelikopter gebracht. Daar is de gewonde door de arts van het traumateam onderzocht. De man is met onbekend letsel met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (30-5-2022 om 18:08)
Je hoeft niet hard te vallen maar als je verkeerd terecht komt, bijvoorbeeld op het hoofd, kan het letsel zeer ernstig zijn. Hoop dat het toch minder ernstig is dan het lijkt.
Cookie-instellingen beheren