Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Bestuurder 'spookvoertuig' krijgt boete

Toegevoegd: 02-07-2022, 09.31 uur
Bestuurder 'spookvoertuig' krijgt boete
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG -  De handhavers van Middelbrug troffen gisteren tijdens hun werkzaamheden een zogenaamd 'spookvoertuig' aan. De bestuurder ontving een boete van de politie.


De agenten die kwamen assisteren, schreven voor de bestuurder van het voertuig een proces-verbaal uit voor het rijden met een 'spookvoertuig'. De bestuurder krijgt 28 dagen de tijd om aan te tonen dat deze verzekerd is, anders krijgt de bestuurder ook nog een boete voor het rijden in een onverzekerd voertuig.

Een 'spookvoertuig' is een voertuig wat op de openbare weg rijdt, maar niet geregistreerd staat op naam van een persoon of bedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (2-7-2022 om 14:21)
Inderdaad @Rene wat moet je anders bij tegenpartij invullen spook en geen kentekenplaat @ton anders zou "t geen spookvoertuig zijn!
ton (2-7-2022 om 13:06)
Zit er dan wel een kentekenplaat op zo'n voertuig ?
René (2-7-2022 om 10:48)
28 dagen, in beslag nemen en dan na 28 dagen vernietigen als niet is aangetoond dat er een verzekering is je zal in die 28 dagen aangereden worden door zo iemand.
Cookie-instellingen beheren