Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Gewonde bij botsing op N57 Serooskerke (SD)

Toegevoegd: 04-07-2022, 13.40 uur
Een vrachtwagen en een personenauto botsten tegen elkaar.
Een vrachtwagen en een personenauto botsten tegen elkaar.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE (SD) - Bij een aanrijding op de Dammenweg (N57) tussen Ellemeet en Serooskerke op Schouwen-Duiveland is vanmiddag zeker één persoon gewond geraakt. 


Ter plekke kwamen rond 12.10 uur een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Na de melding van het ongeluk rukte ook de brandweer uit. De ambulancedienst heeft zich over de betrokkenen ontfermd. Zeker één persoon liep verwondingen op.

Na het ongeluk is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijven getakeld. De N57 tussen Serooskerke (SD) en Scharendijke is in verband met het ongeluk tijdelijk afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de N651 en de N652.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren