Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Fietser ruikt gaslucht, brandweer kan niets vinden

Toegevoegd: 21-07-2022, 07.58 uur
De metingen leverden niets op.
De metingen leverden niets op.
© Foto: Brandweer Scharendijke
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - In Ellemeet heeft de brandweer woensdagavond metingen gedaan naar aanleiding van een melding van een gaslucht. Er werd geen lek geconstateerd.

Een fietser meende rond 20.45 uur een gaslucht te hebben geroken bij de Weelweg in Ellemeet. De alarmcentrale stuurde hierop de brandweervrijwilligers van de post Scharendijke ter plekke om poolshoogte te nemen.

Ter plekke werden metingen gedaan maar er werd geen gaslek geconstateerd. Ook werd geen gaslucht (meer) geroken. Hierop is de brandweer teruggekeerd naar de kazerne.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrik Otten (21-7-2022 om 17:27)
Toen hij wegreed, verdween ook de lucht...
fietser (21-7-2022 om 09:00)
Had ik ook eens. Was een mof(over 2 pijpen) in de berm wat los gekomen. Bubbels in plassen roken naar gas op 2 plekken. Was ook geen hoge concentratie brandweer vond dat ik dat niet had hoeven te melden. Dan maar tel nr van de storingsdienst van Nutsbedrijf op tel zetten, maar niet meer meegemaakt. Waarschijnlijk door in de bermen te rijden door zwaar verkeer bij landbouwwerkzaamheden.
Cookie-instellingen beheren