Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Vermist Limburgs meisje mogelijk in Zeeland

Toegevoegd: 26-07-2022, 09.07 uur
Het meisje wordt sinds 9 juli vermist vanuit Maastricht.
Het meisje wordt sinds 9 juli vermist vanuit Maastricht.
© Foto: Politie / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

GOES - Een 13-jarig meisje dat als sinds 9 juli wordt vermist vanuit Maastricht, verblijft mogelijk in onze provincie. De politie heeft een foto van de tiener gedeeld in de hoop dat zij snel wordt teruggevonden.


Charlene Heij werd voor het laatst gezien op de Severenstraat in de wijk Amby in de Limburgse plaats. Volgens de politie is ze vervolgens mogelijk vertrokken in de richting van de gemeente Sittard-Geleen of de gemeente Goes. Het is dus mogelijk dat ze op dit moment in onze provincie verblijft.

Bij haar vertrek droeg Charlene een fel roze trainingspak met donkergrijze strepen. Ze had zwarte sneakers aan. Charlene is ongeveer 155 cm lang, heeft blond haar en blauwe ogen. Het meisje verplaatst zich mogelijk in het bijzijn van een of meerdere personen, zo laat de politie weten. 

Tips zijn welkom bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren