Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten opgeroepen voor vermiste duikers Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 26-07-2022, 13.00 uur
Hulpdiensten opgeroepen voor vermiste duikers Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK - De hulpdiensten zijn vanmiddag groots uitgerukt voor een melding van twee vermiste duikers bij het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk. De duikers bleken ongedeerd.

De melding kwam omstreeks 12.55 uur binnen bij de alarmcentrale. De centralist stuurde onder andere de duikteams van Middelburg en Goes ter plaatse. Daarnaast werden ook de blusgroepen van Wolphaartsdijk en Goes opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De Veiligheidsregio Zeeland meldde vijf minuten na de melding dat de duikers ongedeerd boven water waren gekomen en dat alle hulpdiensten retour gingen naar hun standplaatsen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren