Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningen gesloten in Lamswaarde en Hulst na drugsvondst

Toegevoegd: 02-08-2022, 13.21 uur
Woningen gesloten in Lamswaarde en Hulst na drugsvondst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST - Burgemeester Mulder van gemeente Hulst heeft vandaag twee woningen gesloten in Hulst en Lamswaarde. In de afgelopen periode werden er in de woningen meerdere drugsgerelateerde producten aangetroffen.


De politie trof in een woning aan de Gentsestraat in Hulst amfetamine aan. De politie vond ook meerdere attributen en grondstoffen die wijzen op een thuislaboratorium voor de productie van synthetische drugs. De woning is per vandaag voor 3 maanden gesloten.

In eenwoning aan de Jac. de Waalstraat in Lamswaarde trof de politie een grote hoeveelheid hasj en hennep aan. Deze hoeveelheid is door de politie in beslag genomen. Uit de hoeveelheid bleek volgens de gemeente dat er sprake was van drugshandel. De woning is vanaf 16 augustus voor een duur van 3 maanden gesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (3-8-2022 om 05:01)
En de politie verkoopt het weer aan de coffeeshops die het weer aan de burger verkopen. Leuk onderzoekje; Moet je eens opzoeken hoeveel berichten zoals dit er op HVZeeland hebben gestaan sinds de oprichting van deze website. Duizenden. NIETS veranderd in al die tijd. De politie heeft alleen laten zien dat ze ofwel extreem incompetent zijn, of gewoon onderdeel van de handel. Ik denk dat ik het antwoord wel weet... Het is gewoon een achterkamertjesdeal wat subsidie richting de politie garandeert. En de politici 'lijken' op te treden tegen de 'dealers' zodat ze weer herkozen worden, maar er veranderd helemaal niets.
Cookie-instellingen beheren