Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Metingen in camper in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-08-2022, 03.07 uur
Metingen in camper in Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweerlieden van brandweerpost Burgh-Haamstede hebben gisterennacht diverse metingen uitgevoerd in een camper aan de Maireweg na een melding van een te hoog CO-gehalte. 

Bij een camper op camping De Duinhoeve aan de Maireweg in Burgh-Haamstede zou er mogelijk een te hoog gehalte wezen van de gevaarlijke stof koolstofmonoxide. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Eenmaal aangekomen bleek dat de eigenaar van de camper al uit zijn voertuig was en gecontroleerd werd door de aanwezige medewerkers van de ambulancedienst.

De brandweer heeft in het voertuig diverse metingen uitgevoerd. Er werden echter geen verhoogde waardes meer aangetroffen. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren