Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Wateroverlast in woning door regenbuien in Middelburg

Toegevoegd: 17-08-2022, 15.27 uur
Wateroverlast in woning door regenbuien in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Door de regenbuien van vannacht is er in een woning aan het Oud Arnemuidsvoetpad in Middelburg lekkage ontstaan. Brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg hebben de lekkage verholpen.


De brandweerlieden werden omstreeks 01.40 uur opgeroepen voor de wateroverlastmelding. Toen ze bij de woning aankwamen, bleek inderdaad dat het water via het plafond en de muren naar beneden kwam stromen en in de hal bleef staan. De brandweerlieden hebben direct een gedeelte van de stroom afgesloten, de oorzaak achterhaald en het water opgeruimd.

Toen het stopte met regenen, stopte na een tijdje ook de lekkage. Na een uur was alles opgeruimd en werd de bewoner geadviseerd om contact op te nemen met de verzekering voor het herstel van de schade. Daarnaast is er advies gegeven door de brandweerlieden voor het repareren van de oorzaak van de lekkage


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren