Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 444 km

Quad rijdt tegen tuinhek in Renesse, twee gewonden

Toegevoegd: 19-08-2022, 15.03 uur
Quad rijdt tegen tuinhek in Renesse, twee gewonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – Bij een eenzijdig ongeval op de Hoogezoom in Renesse zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt. De slachtoffers waren met hun gehuurde quad tegen een tuinhek gereden.


De slachtoffers waren omstreeks 10.10 uur bij de verhuurder van de quad vandaan gereden. Al na 700 meter na vertrek ging het mis. Door onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen een tuinhek aan. Hierdoor werd de bijrijdster van de quad geslingerd en kwam zij ten val.

Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben zowel de bijrijdster als de bestuurder  onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De verhuurder van de quad is ter plaatse gekomen om de quad weer terug naar de standplaats te brengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (19-8-2022 om 20:04)
Ja, en die gaat dat gevaarlijke ding wéét verhuren. Tot er doden vallen.
Cookie-instellingen beheren