Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten halen persoon uit watertoren Goes

Toegevoegd: 01-09-2022, 08.12 uur
De hulpdiensten waren met meerdere eenheden ter plaatse.
De hulpdiensten waren met meerdere eenheden ter plaatse.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Zowel de brandweer, politie als ambulancedienst zijn donderdagochtend uitgerukt voor een persoon die in de watertoren van Goes stond. Uiteindelijk kon de vrouw naar beneden worden gepraat.


De situatie vond rond 06.30 uur plaats in de oude watertoren aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes. De politie was op dat moment al aanwezig en riep de hulp van de brandweer in. De vrijwilligers kwamen vervolgens met een reddingskussen ter plaatse.

Ook waren leden van het arrestatieteam aanwezig om bijstand te verlenen. Uiteindelijk kon de vrouw naar beneden gepraat worden waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (2-9-2022 om 13:35)
mooi dat dit voorlopig goed is opgelost door de hulpdiensten en ja ik denk ook dat we dit meer gaan mee maken gezien de omstandigheden waar velen in verkeren en de regering dit jaar bijna niks doen .maar ja dat is makkelijk wanneer de ellende een ver van je bed show is .regering schaam jullie diep .je zal maar geen uitweg meer zien .dat is erg
klaar (1-9-2022 om 18:37)
heftig, helaas heeft onze Regering , allen maar zicht op andere omstandigheden ( Buitenslapers etc.)
exportzeeuw (1-9-2022 om 11:10)
@ Michelle , helemaal mee eens. hoge kosten,schulden, niet worden gehoord door hulpverlening en instanties. mensen zijn ten einde raad en krijgen niet de hulp die ze nodig hebben ook laat de GGZ in zeeland flink te wensen over. ik hoop dat deze persoon goed geholpen gaat worden maar ik vrees het ergste
Michelle (1-9-2022 om 09:02)
Dit soort dingen ga je vaker meemaken. Mensen die geen uitweg meer zien in deze maatschappij. Niet meer rond kunnen komen, schulden die niet meet betaald kunnen worden en ga zo maar door! Diep triest!
Cookie-instellingen beheren