Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Brandweer ingezet voor buitenbrand bij Waterlandkerkje

Toegevoegd: 04-09-2022, 23.01 uur
De brandweer kon het vuur doven.
De brandweer kon het vuur doven.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

WATERLANDKERKJE - De brandweer is zondag uitgerukt voor een buitenbrand bij Waterlandkerkje. Een stuk grond had daar vlam gevat.


De vrijwilligers van de brandweerposten van IJzendijke en Stampershoek werden rond 14.45 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Liniedijk bij Waterlandkerkje. Een stuk grond met daarop een bosschage had daar vlam gevat,

De brandweer Stampershoek assisteerde uiteindelijk de brandweerlieden uit IJzendijke door hen van bluswater te voorzien. Ook blusten zij de laatste rokende resten met behulp van een waterkanon. Daarop konden de Zeeuws-Vlaamse eenheden terugkeren naar de kazernes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren