Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto in sloot bij Oude Rijksweg Kruiningen

Toegevoegd: 07-09-2022, 00.26 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij de parallelweg van de Oude Rijksweg (N289) tussen Kruiningen en Krabbendijke is dinsdagavond laat een personenauto in een sloot terecht gekomen. Er is niemand gewond geraakt.


Het ongeluk werd rond 22.55 uur gemeld. Vervolgens werden niet alleen de politie en de ambulancedienst opgeroepen, ook de brandweer werd gealarmeerd. Uiteindelijk bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Er was dus alleen sprake van materiële schade.

Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de BMW uit de sloot te halen en af te voeren. Kort na middernacht zat deze klus erop.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wallie (7-9-2022 om 08:50)
er vliegen nogal wat sportieve autootjes in de sloot de afgelopen dagen. Let op mensen, door regen of slik op de weg kan het erg glad zijn op de binnenwegen.
Cookie-instellingen beheren