Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto crasht in de sloot na botsing op de A58

Toegevoegd: 10-09-2022, 00.11 uur
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - Twee personenauto's zijn vrijdagavond bij Kruiningen tegen elkaar gebotst op de A58. Bij het ongeluk hoefde geen van de betrokkenen naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Het ongeluk gebeurde rond 22.10 uur op de A58 richting Bergen op Zoom. Ter hoogte van Kruiningen botsten twee auto's door onbekende oorzaak tegen elkaar. Een van de personenauto's raakte van de weg en kwam in de naastgelegen sloot tot stilstand.

Na het ongeluk hoefde geen van de betrokkenen naar het ziekenhuis gebracht te worden. Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen getakeld en meegenomen. In verband met de werkzaamheden was de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (10-9-2022 om 09:32)
Wat is dat toch! Elke dag liggen er een voertuigen in sloten. Kunnen ze tegenwoordig niet meer rijden of wat is het.
Joris (10-9-2022 om 00:51)
Moet er nog geblazen worden en wordt er nog een speekseltest afgenomen? Of zijn er lachgascilinders in een van de auto's gevonden? Dat verwacht je toch wel gezien de ongevallenhistorie van de laatste tijd.
Cookie-instellingen beheren