Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
118 files van totaal 433 km

Renesse uitgeroepen tot een Veiligheidsrisicogebied

Toegevoegd: 10-09-2022, 23.37 uur
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – De burgemeester van Renesse heeft gisterenavond Renesse tot een veiligheidsrisicogebied uitgeroepen. Dit betekent dat de politie iedereen mag fouilleren.


Deze noodverordering is uitgeven naar aanleiding van een dreiging voor de openbare orde. De politie had de informatie gekregen dat groepen van elders uit het land op geweldadige wijze met elkaar de confrontatie wilden aangaan in Renesse.

Om in de gaten te kunnen houden wie het dorp in of uit zou gaan heeft de politie alle passerende voertuigen gecontroleerd. Eén persoon is aan de kant van de weg gezet. Na een controle bleek de bestuurder van het voertuig onder invloed van alcohol zijn voertuig te besturen. De man is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Zijn passagiers zijn te voet naar het politiebureau gegaan. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren