Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bezorgbus beschadigd bij ongeval Sint-Philipsland

Toegevoegd: 12-09-2022, 20.42 uur
De bestelbus raakte beschadigd aan de voorzijde.
De bestelbus raakte beschadigd aan de voorzijde.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

SINT PHILIPSLAND - Bij een ongeval in Sint Philipsland is een bezorgbus beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.10 uur op de kruising van de Wilhelminastraat en de Mosselkreekstraat. De politie kwam met spoed ter plaatse. Daar troffen zij een bezorger aan die met zijn busje bij een botsing betrokken was. Door de klap raakte de bus aan de voorzijde flink beschadigd.

De bezorgbus is door bergingsbedrijf Van Egeraat meegenomen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (15-9-2022 om 09:19)
En R: u ziet liever dat 100 - of hoeveel pakjes er ook in zo n wagen gaan - peoples individueel om hun pakje racen? Lijkt dit me toch een beter concept ..
Popeye (15-9-2022 om 09:11)
Heb je al pech naast de niet te onderschatten werkdruk - wordt je daarbovenop nog ns gebasht door je 'waarderende' klanten .. klap op klap - sterkte man! Volgende keer beter :)
Bussiekomtzo (13-9-2022 om 23:54)
Die bus had al schade voor het ongeluk .. Kijk nou is naar die bussen ... Er rijd er niet 1 zonder deuk .. of half missende bumper.. tape om de spiegel .. krassen van voor tot achter .. Behalve de gene die hun eigen spullen moeten betalen..
Toon (13-9-2022 om 17:19)
Terechte opmerkingen van j de k. Maar er komt meer bij. De bestelbusjes hebben bijna allemaal een laadvermogen van boven de 500 kg en dus is ook de Wet goederenvervoer over de weg (vergunning om goederen te mogen vervoeren) en de Rijtijdenwet (eisen op gebied aantal werkuren) op ze van toepassing. Overtredingen zijn in deze bijna altijd economische delicten en er staan meestal behoorlijk hoge boetes op. Bij overtredingen kan een maatregel worden opgelegd, zodat daardoor de overtredingen be-eindigd worden. Dit zijn gespecialiseerde wetgevingen en wordt controle door de reguliere politie weinig of niet uitgevoerd. Slechts Verkeer en Waterstaat schijnt een kleine controle dienst te hebben en dus worden deze wetten op grote schaal overtreden.
j de k (13-9-2022 om 15:43)
Hoe kan het anders rijden als zotten keren hun op on over zichtbare plaatsen , rijden overal te hard , en parkeren waar ze niet kunnen parkeren , rijden echt associaal , rijden ze via de normen hebben ze overuren , politie beter nakijken en rijbewijzen afpakken brengen het ander verkeer in gevaar
r (13-9-2022 om 15:22)
@Johan, net of mensen onderling geen pakjes versturen?
Cookie-instellingen beheren