Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Flinke diesellekkage zorgt voor glad wegdek Yerseke

Toegevoegd: 13-09-2022, 23.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - Een lekkende dieseltank van een vrachtwagen heeft dinsdagavond in Yerseke voor een glad wegdek gezorgd. De brandweer is ter plekke.


De lekkage werd rond 21.30 uur opgemerkt. Een groot deel van de Korringaweg was toen echter al besmeurd met diesel, met een glad wegdek als gevolg. De bestuurder reed zijn dieseltank aan het begin van de Korringaweg lek en was doorgereden tot aan de rotonde. Deze nam de bestuurder volledig en reed terug over de Korringaweg. Halverwege werd de vrachtwagen tot stilstand gebracht.

De brandweer van Yerseke is ter plaatse om het incident te bestrijden. Het wegdek zal gereinigd worden.  De weg is volledig afgezet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren