Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt aanhanger onder verdachte omstandigheden

Toegevoegd: 19-09-2022, 10.02 uur
De aanhanger zou onder verdachte omstandigheden zijn aangetroffen.
De aanhanger zou onder verdachte omstandigheden zijn aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

RILLAND - De politie is op zoek naar de eigenaar van een aanhangwagen die in de nacht van zondag op maandag in Rilland werd aangetroffen. Volgens de agenten zouden de omstandigheden rondom de aanhanger verdacht zijn.


De agenten van het basisteam Oosterscheldebekken troffen de aanhanger aan tijdens een surveillance in de nacht van zondag op maandag. De politie zag de aanhangwagen onder verdachte omstandigheden staan in de Saaftingestraat in Rilland.

Wat die omstandigheden waren, laat de politie in het Facebookbericht niet weten. De agenten stelden onderzoek en en zijn nu op zoek naar de bezitter van de aanhanger. De rechtmatige eigenaar kan zich volgens de dienders melden bij het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (19-9-2022 om 11:36)
'Verdachte omstandigheden' deze agentjes raken al in paniek van een pimpelpaarse gelblaster met gele vlekken en een grote spa fles er boven op. De aanhanger zal wel aan een kant een cm scheef staan .
Cookie-instellingen beheren