Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Brandweer helpt man uit drijfzand bij Hoofdplaat

Toegevoegd: 21-09-2022, 09.52 uur
Brandweer helpt man uit drijfzand bij Hoofdplaat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOOFDPLAAT - Een man is woensdagochtend vast komen te zitten in drijfzand bij Hoofdplaat. De brandweer moest eraan te pas komen om hem te bevrijden.


Het incident gebeurde rond 06.20 uur bij een steiger aan de Inlaag bij Hoofdplaat. Een man was daar volgens een woordvoerder van de politie op zo'n twintig meter van de steiger vast komen zitten in het slik.

De brandweer moest ter plaatse komen om het slachtoffer uit het slik te trekken. Uiteindelijk lukte het de brandweerlieden om hem veilig aan de kant te krijgen. De man zou buiten een nat pak geen verwondingen hebben opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jur (22-9-2022 om 11:44)
Sommige mensen staan vroeg op om hard te lopen of iets anders kwa sport te doen @Johan. Geen gekke speculaties doen, niet iedereen die vroeg uit de veren is is een dealer.
mar (22-9-2022 om 09:07)
@johan, rekening houdend met tij zeker.
merien (21-9-2022 om 21:20)
zagers steken ???
Johan (21-9-2022 om 12:31)
Wat een geluk voor die man dat ze hem op dat tijdstip hebben gevonden en hulp voor hem hebben kunnen inroepen. Ik vraag me wel af wat iemand zo vroeg in de morgen daar te zoeken heeft?
Cookie-instellingen beheren