Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Agenten treffen drugs en alarmpistool aan bij bellende automobilist

Toegevoegd: 21-09-2022, 15.56 uur
Agenten treffen drugs en alarmpistool aan bij bellende automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een staandehouding van een bellende automobilist in Terneuzen heeft er dinsdag toe geleid dat de agenten drugs en een alarmpistool vonden. Tegen de bestuurder is een proces-verbaal opgemaakt.


Agenten bekeurden de bestuurder dinsdagmiddag om 15.45 uur op het Stadhuisplein in Terneuzen. De agenten zagen de 20-jarige automobilist uit Vlissingen rijden terwijl hij zijn mobiele telefoon tijdens het rijden vasthield. Omdat uit de politiesystemen bleek dat de man in het verleden overtredingen had begaan binnen de opiumwet, vroegen de agenten of ze in de auto van de man mochten kijken.

De Vlissinger gaf daarvoor toestemming. In de auto troffen de agenten een alarmpistool en ruim 16 gram hasj aan. De man werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Het wapen en de drugs zijn in beslag genomen door de agenten. De verdachte deed er later afstand van. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt. Hij is verhoord in het politiecellencomplex en is woensdagochtend weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren