Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 94 km

Personenauto gecrasht op Provincialeweg Vogelwaarde

Toegevoegd: 06-10-2022, 00.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

VOGELWAARDE - Een automobilist is woensdagavond met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Provincialeweg bij Vogelwaarde. De auto kwam de zijkant tot stilstand.


De bestuurder van de personenauto raakte omstreeks 22.40 uur door onbekende oorzaak ter hoogte van de Middelweg van de Cambron van de weg. Door de klap belandde de personenauto op de zijkant.

De politie, brandweer en ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer bleek echter niet nodig te zijn, want het slachtoffer was de auto al uitgekomen. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de man onderzocht. Volgens agenten ter plaatse was de man niet gewond en kon hij zijn weg op eigen gelegenheid vervolgen. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren