Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drukte Westerscheldetunnel door ongeluk België

Toegevoegd: 06-10-2022, 17.29 uur
Drukte Westerscheldetunnel door ongeluk België
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een ongeval op de ring van Antwerpen is het momenteel erg druk bij de Westerscheldetunnel, daarvoor waarschuwt de tunnelorganisatie.


De Belgische krant Gazet van Antwerpen meldt dat rond 13.00 uur vier vrachtwagens op elkaar zijn gebotst op het viaduct van Merksem. Door de aanrijding ontstonden al snel flinke files. De Liefkenshoektunnel is richting Nederland tijdelijk tolvrij gemaakt maar kennelijk gebruiken veel mensen ook de Westerscheldetunnel als omleidingsroute.

Volgens de organisatie van de Westerscheldetunnel is het door het ongeluk erg druk in de Oostbuis en op het Tolplein richting Borssele. "Rij voorzichtig!", zo adviseert de tunnelorganisatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep haast niet (6-10-2022 om 17:53)
Ben blij dat ik niet meer door de westerscheldetunnel hoef..er word als een gek gereden en veel kijken niet of er verkeer nadert voor ze overschieten naar andere tolpoort terwijl jij je gaspedaal netjes loslaat om hem door de poort te rollen.
Cookie-instellingen beheren