Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Zakjes met hennep aangetroffen bij automobilist

Toegevoegd: 18-10-2022, 13.56 uur
Zakjes met hennep aangetroffen bij automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Surveillerende politieagenten hebben maandagavond in Zeeuws-Vlaanderen bij een automobilist drugs aangetroffen. Een afgenomen speekseltest viel negatief uit.


De agenten zetten de automobilist tijdens hun surveillance aan de kant voor een controle. Tijdens de controle viel het de agenten op dat de ogen van de bestuurder rood waren. Hierop werd medewerking gevraagd aan een speekseltest om te kijken of de persoon drugs had gebruikt. De test viel negatief uit, er was dus geen indicatie voor drugsgebruik.

De persoon in kwestie bleek wel drugs bij zich te hebben want toen de uitlevering van alle aanwezige verdovende middelen werd gevorderd, kwamen er twee gripzakjes hennep tevoorschijn. De politie nam de hennep in beslag. De drugs zullen vernietigd worden, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (19-10-2022 om 16:19)
Misschien de politie gewoon hun werk laten doen ipv ze af te zeiken ?
Pff (18-10-2022 om 18:30)
Wow 2zakjes ook nog eens, niet te geloven...Goed werk hoor, hadden zeker niks beters te doen of laat me raden terugweg vd mac?
Timsalabim (18-10-2022 om 16:16)
Oehhh twee zakjes hennep, gevaarlijk. En ondertusen rijden er mensen rond met kilo’s aan witte blokken en zakken vol met pillen…. Twee grip zakjes, nou nou, das niet eens verboden mits het niet meer dan 3 gram is.
Cookie-instellingen beheren